Ik stel me graag even voor!

  Mijn naam is Sandy Zitman, moeder van twee prachtige dochters en werkend als zelfstandige. Ik hou van mijn werk waarin ik al pionierend heb ontdekt wat mij precies hierin drijft. Nu heeft het concrete vormen en mag ik het verder ontwikkelen.

Mijn leven heeft zich gekenmerkt door enkele specifieke uitdagingen. Perioden die me dwingend uitnodigden mezelf onder de loep te nemen om mijn(veer-)kracht te vinden.  Achteraf gezien leerzame processen om tot een volwaardig leven met alle facetten te komen: liefde en zorg, werk en relaties, ontspanning, groei en bloei. Een complex geheel van bewustwording en verandering, een hele uitdaging dus. Uitdagingen zijn er nog steeds alleen het verschil is dat ik nu bewust eigenaarschap heb ontwikkeld met als gevolg goede zelfsturing. Ik weet wat ik wil, waarom en hoe!

CreativityHotspOt, is lang gelden als naam ontstaan aan de keukentafel en spelenderwijs tot leven gekomen. Een naam met een knipoog; alles is met elkaar verbonden en vormt zo een geheel. Ik zie het leven ook als een geheel, een geheel van verbindingen en om deze verbindingen is het mij precies te doen. Creativiteit is verbindingen maken.

Creativiteit is de stapeling van alles wat we zijn, afkomst, cultuur, ervaringen, kennis, vaardigheden maar ook vreugde of trauma, en wat we ermee doen. Inzicht hierin krijgen ontvouwt een enorme capaciteit om richting te geven aan je leven. Dat vind ik mooi!

In mijn atelier maak ik onderwijs en werk ik als coach. Ook werk ik aan mijn eigen beeldende werk. Dat ervaar ik als zeer waarde volle momenten waarin ik tot creatie en reflectie kom.

Sandy

contact  

Keep connecting the dots!

HOME