Workshop Natuurlijk Tekenen!

Teken workshop met aandacht voor de techniek van houtskool waarbij goed leren kijken centraal staat. Door goed te kijken leer je zien waar jouw oog op valt en dat zegt weer veel over onszelf. Hier aandacht aan besteden en met aandacht tekenen maakt het hier en nu zichtbaar; a mindful moment.

Brengt ontspanning, gezonde focus, aandacht en we gaan naar de ervaring en uit het hoofd.

Deze workshop is voor kinderen, volwassenen en een ouder/kind variant. Wordt ook gegeven in buitengebieden, bijvoorbeeld bij Natuur vereniging ‘Het Ruige Hof’ aan de Hoge Dijk in Abcoude. Zie agenda.

Deze workshop valt momenteel onder een doorlopend aanbod, zie agenda overzicht, van drie workshop die samen het (her)- ‘ontdek’ pakket vormen:

De Expres Eigen Expressie, Natuurlijk tekenen!, Beeld inzicht,

Kunnen ook apart worden gevolgd. De kracht van de combinatie is dat ze alle drie een ander element van de creativiteit, expressie en artisticiteit benadrukken. Het is volop onderzoeken, creëren en betekenis geven waardoor de ‘eigen’ weg hierin weer zichtbaar wordt.

Twee en een half uur, inclusief materiaal: 35,- per workshop, 90,- per drie, nu voor de eerste 12 early birds 60,- per drie.